Kampanje: Gratis levering til bakkeplan ved kjøp over 15.000,-

Spørsmål?
+45 70 13 17 44

0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Om oss

 

Vi er dedikerte til å gi deg den beste service.det største utvalg.de beste priser.

Hver dag bestreber vi oss på, å gjøre det ennå bedre enn dagen før, så du får de beste priser, den beste service og det største utvalg. Vi er ærlig, grundig og de beste til det vi gjør - det beste utgangspunktet for å kunne velge det riktige tangentinstrumentet. Les mer om virksomheten vår nedenunder.


Hvem er vi?

Digitalpiano.no selger digitalinstrumenter i Danmark, Sverige, Finland og Norge, og er en del av Juhl-Sørensen A/S. Det er Juhl-Sørensens butikker og personale i Århus, København, Stockholm, Helsinki og Oslo som står for levering av digitalpiano.no’s instrumenter, og kontakten med digitalpiano.no’s kunder.

Om Juhl Sørensen A/S

Juhl-Sørensen er en familiebedrift, som ble grunnlagt i 1895, og som i dag ledes av fjerde generasjon. Juhl-Sørensen arbeider, utover salg gjennom Digitalpiano, med salg, utleie av og service på pianoer og flygler. Juhl-Sørensen er Skandinavias førende virksomhet i pianobransjen, med butikker i København, Århus, Stockholm, Helsinki og Oslo, og er den eneste forhandler av det verdensledende flygelfabrikatet Steinway & Sons i Danmark, Sverige, Finland og Norge.


Vår Historie

Digitalpiano.se Warehouse
office-1
office-2
office-3
office-4
JS
JS
×

There are no products in my compare list.